28 Aralık 2012 Cuma

Clinique Ürünleri

Clinique 3 Step Home & Away Skin Types 2 6 lı Set

Clinique Dermatologları tarafından yaratılan bu sistem tüm cilt tipleri için uygundur. Bu sistem sayesinde ilk kullanımdan itibaren temiz, parlak, ışık saçan bir güzelliğe sahip olmak çok kolay ve klinik olarak kanıtlanmış, garantilidir.
3 Adım Sistem'de her adım cildi bir sonraki adıma hazırlamaktadır. Temelde en önemlisi derinlemesine temizlik aşamasıdır. Cilt bu sayede bir sonraki nemlendirme ve bakım işlemi için hazır hale gelmektedir.

Clinique Aromatics Elixir Perfume Spray 100ML

Şipre, aromatik, palmarosa, ciste. Mayıs ve mayıs gülünden meydana gelmektedir. Koku: ferah ve odunsu. Meşe yosunu, beyaz yasemin, papatya ve paçuli karışımı içerir.

Clinique Repairwear Lift SPF 15 Firming Day (Very Dry) 50ML

Clinique Repairwear Lift Day SPF 15 VD
Çok kurudan kuruya dönük ciltler için. Güneş korumalı toparlayıcı ve sıkılaştırıcı özelliğiyle cilidin daha sıkı hissetmesini sağlarken koruma da sağlıyor. Cilidin kendi öz destek sistemini güçlerndirerek kolajen ve elastin üretimini artıran krem, cildin nem dengesini maksimum düzeyde tutmaya yardımcı oluyor. İçeriğindeki soya özü, buğday, avokado, zeytin ve diğer içeriklerle de cildin güçlenmesini sağlıyor. SPF 15 ile cildi en etkili şekilde UVA ve UVB ışınlarına karşı koruyan ürün, gerçek etkili fiziksel koruma perdesi ile cildi güneş ışınlarına karşı tam olarak korurken, aynı zamanda polthene ile irritasyon riskini azaltıyor.

Clinique Repairwear Laser Focus Kırışık Ve Uv Hasari Giderici Serum 50ML Detay Bilgisi

İnce çizgi ve kırışıkların görünümünü azaltır.
Cildin elastikiyetini ve sıkılığını yeniden yapılandırır.
UV hasarını gözle görülür şekilde düzeltir ve onarır.
Cildi çevresel zarara karşı korur ve etkilerini onarır.
Cildin dokusunu ve canlılığını yeniden yapılandırır.
Oftalmologlar tarafından test edilmiştir.
Göz çevresinde kullanılabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder