20 Ekim 2013 Pazar

Yaz Makyajı

Bayanların en büyük silahı makyaj yaz makyajı için gözlerde gri ile buluşuyor. yaz makyajı içerisinde yer alan gri parlak gözler makyaj trendleri içerisinde yer alan en büyük unsur. yaz makyajı için dudakları geri plana alıyoruz ve gözleri ön plana çıkarıyoruz. Doğal tonların ön plana çıktığı dudak makyajı için sizlere şeftali tonları gibi hafif parlak dudak ürünleri tavsiye ediyoruz.

yaz makyajı için en önemli detay gözler. Hafif parıltılı gri ve mavi tonların ağırlıklı olduğu makyaj trendleri yaz makyajı için fazlası ile ideal detaylar. yaz makyajı için kış boyu devam etmiş olan bordo rujun içerisinde yer aldığı makyajlarda devam edecek. Bordo rujun yer aldığı makyajlarda gözleri geri plana çekiyoruz. Kahverengi tonlarında bir kalem yeterli olacaktır bu noktada. yaz makyajı dudaklarda fuşya tonlarında bir ruj ile birleşiyor. Gözlerde siyah iri çekilmiş bir siyah bir kalem ve fuşya rengi rujlar yaz makyajı için öne çıkan seçeneklerden olacak.

Her halde yaz makyajı için gözlerin ışıltı ile buluşmasına tanıklık ediyoruz. Işıltılı iri gözler yazına damgasını vururken sizlerde bu trendden uzak kalmayın. Yaz gelmeden makyaj malzemelerinizi hazırlayın bu yaz ışıltılı parıltılı makyaj malzemeleri kullanacağız. İşte sizler için seçtiğimiz yaz makyajı görüntüleri. Kesinlikle sizlere ilham kaynağı olacak görüntüler bunlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder